13.8 C
Vranje
utorak, 24 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoGrad pomaže lečenje Miljane Ristić

Grad pomaže lečenje Miljane Ristić

Na predlog  Gradskog veća, Komisija za dodelu sredstava obolelima od karcinoma i drugih teških bolesti, opredelila je 200.000 dinara za nastavak lečenja  Miljane Ristić Stanković u Londonu.

Prema rečima gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenkovića u akciju prikupljanja pomoći uključiće se i sva javna preduzeća na teritoriji grada Vranja.

On je pozvao  sve pojedince, udruženja, ustanove i preduzeća, da se uključe u akciju pomoći Miljani Ristić Stanković, čije se zdravstveno stanje pogoršalo.

Pokažimo još jednom solidarnost i humanost, i pomognimo Miljani u ovim najtežim trenucima za nju i celu porodicu. Zajedno možemo učiniti mnogo u prikupljanju pomoći za nastavak Miljaninog lečenja – ističe se u apelu gradonačelnika  Milenkovića.

Miljana Ristić Stanković  koja je nekoliko meseci posle porođaja obolela od akutne mijeloblastne leukemije, uspešno je operisana na klinici u Londonu. Ipak stanje joj se nedavno pogoršalo i potrebno je sakupiti još novca za nastavak lečenja.

Nažalost još uvek nismo uspeli da prikupimo novac za nastavak Miljaninog lečenja. Iako je Hammersmith bolnica pribavila dodatne matične ćelije od donora iz Italije, ceo postupak je odložen dok se ne izvrši uplata na račun bolnice. Neophodno je da Miljana primi dodatni tretman što pre! Borba sa agresivnom leukemijom traje već dugo, nada postoji. Vaša dobrota može vratiti majku jednom detetu molimo vas da ne posustajemo! – apeluje porodica ove mlade žene.

Svi koji su u mogućnosti mogu sredstva uplatiti na dinarski i devizni račun, kao i slanjem sms poruke sa sadržajem 304 na 3030, Fondacija Aleksandra Šapića
“Budi human”.

Dinarski: 160-469670-88
Devizni: 00-540-0002122.1
IBAN broj: RS35160005400002122166 (instrukcije za devizne uplate)
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

SMS 304 na 3030 kao i putem linka e-doniraj.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...

Trgovište bez struje