9.1 C
Vranje
sreda, 7 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoHumanost kao planina: Marko ponovo u humanoj misiji

Humanost kao planina: Marko ponovo u humanoj misiji

Marko Nikolić iz Vranja, fitnest ekspert koji trenutno živi i radi u Kuvajtu, još jednom je pokazao da je za njega humanost način života. Naime, ovaj mladić je trčao od Niša do Atine, kako bi prikupio novac za lečenje bolesne devojčice. 

Posao ga je odveo na drugi kraj sveta ali nije zaboravio rodni grad. Marko je nedavno posetio Centar za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite i dečici iz „Maštolenda“ darovao poklone. Posetu je iskoristio da obiđe Dnevni boravak kao i da se druži i razgovara sa decom.

Imao sam želju da obradujem te male heroje. Želim da širimo svest i ljubav kod ljudi. U ovom vremenu gde se samo širi mržnja želim da pokažem ljudima da sa malo napora možemo biti bolji ljudi. Naše malo nekome mnogo znači – kaže Marko za VOM.

Marko je mišljenja da ova deca i zaposleni zaslužuju bolje uslove, te da bi trebalo više da se posvete njima.

Apelujem na rukovodstvo grada Vranja da obiđe tu ustanovu da vide u kakvim uslovima ti ljudi tamo rade. Mnogo toga bih uradio da ja vodim grad, naša deca su na prvom mestu, bolnice, igrališta… Kada gledam sa strane, u Vranju deca su na poslednjem mestu- kaže Marko.

Marku su mališani poklonili čestitku sa posvetom, a najjači utisak na njega ostavili su upravo dečiji radovi.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana