24.3 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoIN MEMORIAM: Dr Goran Ivković

IN MEMORIAM: Dr Goran Ivković

Dr Goran Ivković, specijalista opšte hirurgije preminuo je  noćas 29. aprila 2022. godine u vranjskom Zdravstvenom centru.

Lekar Ivković, specijalista opšte hirurgije rođen je u Vranju 28. maja 1965. godine. Medicinski fakultet za doktora medicine završio je na Univerzitetu u Nišu 1992. godine. U julu iste godine zasnovao je radni odnos u Zdravstvenom centru Vranje kao lekar stažista. Specijalizirao je Opštu hirurgiju na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu 1999. godine.

Radio je na poslovima pomoćnika direktora 2004. i 2008. godine. 2007. godine obavlјao je poslove upravnika Opšte Bolnice Vranje.

Od 2009. godine bio je šef odseka za dečju hirurgiju u Službi opšte hirugije, Zdravstvenog centra Vranje.

Dr Goran Ivković bio je omilјen među kolegama, izvanredan hirurg, uek spreman da pomogne i starijim i mlađim kolegama. Poštovao je svoje učitelјe onako kako Hipokrat nalaže, nesebično prenosio stečeno znanje mlađim kolegama i uvek bio na usluzi pacijentu 24 časa dnevno .

Dr Goran Ivković iza sebe ostavio je dva sina i dva unuka.  Sahrana dr  Gorana Ivkovića održaće se sutra u 13 časova na Bunuševačkom groblјu.Komemoracija će biti upriličena u Zdravstvenom centru.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači