14.3 C
Vranje
subota, 24 septembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoJeftini stanovi najjeftinije u Vranju

Jeftini stanovi najjeftinije u Vranju

U Vranju je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, označio je početak izgradnje jeftinih stanova za bezbednjake. Vučić je rekao da će najjeftiniji stanovi biti u upravo u Vranju, konkretno 400 evra po kvadratu.

Ako je 400 evra po kvadratu na 30 godina, znači da će rata biti manja oko 70 evra za 60 kvadrata što je veoma povoljno – rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima to je  veoma povoljno i svako ko je zaposlen u vojsci i policiji može da izdvoji, a da mu to dodatno ne opterećuje budžet.

Na taj način se država odužila na određeni način, jer to su pripadnici policije, BIA, vojske koji rade najteži posao i koji uvek moraju da budu spremni i da svoje živote rizikuju, rekao je Vučić.

On je naglasio da će u prvoj fazi u Vranju biti izgrađeno 186 stanova, u drugoj 198 stanova, dok će u Srbiji biti izgrađeno ukupno 8.022 stanova. Vrednost izgradnje stanova u Vranju je 746,7 miliona dinara.

U nastavku posete predsednik Srbije posetio je, porodičnu vinariju Aleksić u Vranju. Na svom instagram profilu objavio je fotografiju sa članovima porodice Aleksić i zahvalio im se za „divna vina i napredak Srbije“

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...

Mladić iz Vranja uboden nožem u lokalnom kafiću

U sredu Dan žalosti u Vladičinom Hanu