13.1 C
Vranje
sreda, 25 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaViše stotina Vranjanaca na skupu #1 od 5 miliona

Više stotina Vranjanaca na skupu #1 od 5 miliona

Treći po redu skup #1 od 5 miliona, koji se večeras održao u Vranju istovremeno kada je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u Jumku završavao posetu Pčinjskom okrugu, okupio je više stotina Vranjanaca.

Okupljenima na šetalištu u centru grada  najpre se obratio poznati vranjski hirurg Nenad Nedeljković, koji je rekao da je nestranačka ličnost i da borba lekara nije politička borba.

On je napravio osvrt na saopštenje iz redova SNS -a kojim se oštro kritikuje govor njegovog kolege dr Vukašina Antić, prošlog petka.

Mi tražimo ostavku  komplentnog menadžmenta Zdravstvenog centra. Vaša partijska knjižica i partijska pripadnost ne daju vam za pravo da mislite da vi možda više volite Vranje od nas i ovu napaćenu Srbiju – rekao je Nedeljković.

On je dodao  da lekari u Zdravstvenom centru svakodnevno dokazuju koliko im je stalo do ljudi.

Zatim se Vranjancima obratio istoričar Čedomir Antić iz Beograda, a njegov govor su okupljeni ispratili burnim aplauzom i uzvicima „Vučiću lopove“.

On je rekao da je Srbija ustala i narod izašao na ulice da nas ne bi vodili neki Babići,Stefanovići i Gašići… i bili „idoli našoj deci“ .

View this post on Instagram

#vranjebezstraha #1od5miliona

A post shared by VOM – Vranjski Online Magazin (@vranjski_online_magazin) on

Skup je i ovog petka  prošao bez incidenata.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...