16 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiDruštvoKnauf insulation nagrađuje najbolje ekološke projekte

Knauf insulation nagrađuje najbolje ekološke projekte

U skladu sa Strategijom održivosti „Za bolji svet“ i ciljevima održivog poslovanja i partnerske saradnje sa lokalnom zajednicom, Knauf insulation poziva na saradnju udruženja građana i neformalne grupe iz Pčinjskog okruga.

Kompanija Knauf za njih raspisuje konkurs pod nazivom „Aktivna zajednica“ (vidi https://www.knaufinsulation.rs/vesti/konkurs-aktivna- zajednica ) čiji je cilj unapređenje života u lokalnoj zajednici.
Program „Aktivna zajednica“ otvara prostor za raznovrsne projekte koji doprinose razvoju zajednice, a udruženi građani i građanke najbolje prepoznaju svoje potrebe zasnovane na vrednostima solidarnosti, uvažavanja različitosti, ravnopravnosti i odgovornosti.

Rok za predaju projekata, čiji je cilj unapređenje života u opštini Surdulica je 10. maj 2022. godine, a Knauf će tri najbolja projekta nagraditi sa po 120.000 dinara.

Da podsetimo, Kompanija Knauf je već raspisala dva konkursa: likovni konkurs za učenike osnovce iz Surdulice i Vladičinog Hana pod nazivom „Da priroda progovori“ (prijave do 22. aprila) i prvi od ukupno tri konkursa za novinarsku foto reportažu pod nazivom „Za bolji svet“ (rok je 20. april).

KNAUF ulaže 19 miliona evra u unapređenje poslovanja i zaštitu životne sredine

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču