18.8 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoLAF dobija svoje prostorije

LAF dobija svoje prostorije

Zamenik gradonačelnika Nenad Antić održao je sastanak sa izabranim članovima Lokalnog antikorupcijskog foruma, na kojem su dogovoreni pravci i aktivnosti budućeg delovanja ovog tela za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana.

Tom prilikom, zamenik gradonačelnika rekao je da će za potrebe delovanja LAF-a uskoro biti obezbeđene prostorije, koje će biti adekvatno tehnički i informatički opremljene. Takođe, dogovoreno je i da u koordinaciji sa predstavnicima Transparentnosti Srbije i Agencije za borbu protiv korupcije budu organizovane antikorupcijske obuke i seminari u cilju što bolje pripreme za obavljanje potrebnih aktivnosti ovog tela.

Očekujem da će LAF ostvariti dobre rezultate u borbi protiv korupcije u Vranju, s obzirom na stručnost i kompetentnost članova ovog tela i njihov integritet i da će biti postignut veći stepen transparentnosti i odgovornosti, ali i pojačana participacija građana u lokalnim političkim procesima – naglasio je zamenik gradonačelnika.

Na sprovedenom Konkusu za članove LAF-a izabrani su Milan Aleksić, Radoman Irić, Igor Momčilović, Marija Stojmenović i Bogosav Mitrović.

Buy Me A Coffee

Popularno

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako...

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u...