24.3 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoMeđunarodni sastanci za penzionere iz Makedonije i Srbije

Međunarodni sastanci za penzionere iz Makedonije i Srbije

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje najavio je sastanke u Leskovcu i Vranju, namenjene osiguranicima  koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Makedoniji i korisnici su prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju.

Međunarodni dani razgovora sa Makedonijom održaće se u Leskovcu   14. maja 2019.  od 9 do 17.00 časova u prostorijama Filijale, dok će u Vranju takođe u Filijali razgovori biti organizovani  15. maja 2019. godine  u istom terminu.

Na ovim razgovorima će savetodavci iz makedonskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaklјučenog između naše zemlјe i Makedonije.

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745.

Prilikom dolaska treba poneti svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači