19.9 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoMorbidna reklama poput umrlice u Vranju

Morbidna reklama poput umrlice u Vranju

Po Vranju su od juče izlepljeni neobični reklamni pamfleti koji su urađeni kao umrlice. Naime vlasnici jedne firme koji se reklamiraju na ovaj način pokušali su da budu duhoviti i da skrenu pažnju na sebe, što i jeste posao marketing stručnjaka, ali ovaj vid reklame u periodu kada je veliki broj ljudi umro od posledica koronavirusa podelio je miišljenja Vranjanaca.

Dok neki smatraju da je duhovito i pozdravljaju šaljiv pamflet, drugi kažu da je morbidno i nepošteno prema onima koji su sahranili najmilije. Uostalom pogledajte fotografiju pa ocenite sami.

Buy Me A Coffee

3 KOMENTARA

3 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Goran
Goran
Gost
2 meseci pre

Od vestackog virusa umrlo 15000, od kancera i srca,za to vreme20 puta vise – plus, od straha, ludnice prebukirane; narod od straha u transu. Da se prikrije ekonomska krizama sluzi ovaj rat u Ukrajini i sledeće, dirigovanje, svetske zaraze. A Vi izdajice, koristite porodice nastradalih, za manipulaci

Voja
Voja
Gost
2 meseci pre

Zar ne vidiš da je Korona neatala kada je započeo rat u aukrajini. Da li još neko o tome priča? Hteli su da skrenu pažnju na tu činjenicu, a ne da se sprdajmalavažavaju porodice preminulih.

Solomon
Solomon
Gost
2 meseci pre

Ovo je toliko glupo da gluplje ne može biti. Da je pravna država ovi iz “ Auto Šopa“bi pukli ko zvečka na ime odštete porodicama umrlih od korone. Ovo može da smisli samo moron i debil. Sramota.

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...