6.2 C
Vranje
sreda, 27 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoNebojša Stefanović: Na jugu Srbije bezbedno

Nebojša Stefanović: Na jugu Srbije bezbedno

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, prilikom današnje posete vranjskoj Policijskoj upravi rekao je da je bezbednosno stanje na prostoru juga Srbije solidno stabilno iako je ovaj deo izložen mogućim pretnjama.

To znači da uvek morate da vodite računa o mogućim pretnjama, moramo da vodimo računa čak i kad pretnji nema, čak i kada su latentne, uvek morate da uložite dovoljno napora da one ne prerastu u nešto što će izazvati nestabilnost ili ugroziti bezbednost građana – rekao je Stefanović.
Ministar je naglasio da migracije nastavljaju  da budu tema kojom se treba baviti zato što u savremenom svetu zbog geostrateških odnosa između velikih sila, to može da se preokrene u svakom trenutku.
Tu su i naravno izazovi organizovanog kriminala,  jer nije on samo uvek prisutan u izvršenju krivičnih dela na našoj teritoriji, već da novac dobijen od narko trgovine ubaci u legalne tokove na teritoriji Srbije – naglasio je  Stefanović.

Ministar policije će u sklopu posete  jugu Srbije danas obići i Trgovište, a u subotu policijske stanice u Vladičinom Hanu i Surdulici.

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...