13.8 C
Vranje
ponedeljak, 16 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPredsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio Hirurški blok

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio Hirurški blok

Novi Hirurški blok u Vranju čija je izgradnja počela još 2006. godine danas je svečano otvoren. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije krio zadovoljstvo što je stavljena tačka na izgradnju ovog objekta koji bi pacijentima sa juga Srbije trebalo da omogući lečenje kao u nekim većim centrima Srbije.

U izgradnju ovog objekta u kome se nalazi osam operacionih sala uloženo je oko 5,4 miliona evra.

Od toga je država izdvojila 2,7 miliona evra, i to 2,2 miliona za opremu i uređaje, a 500 hiljada za opremanje zgrade. Planirano je da uložimo još 6,2 miliona evra za uređenje Bolnice – rekao je Vučić.

On je u svom govoru naglasio da je „ovo dokaz da zajedno možemo da uradimo bolje i više“.

Ovo pokazuje razliku između korova koji su neki sejali i stvarne žetve koji su uradili neki drugi odgovorni ljudi – rekao je Vučić.

On je napomenuo da nije  Bolnica jedina stvar koja je urađena u Vranju, te najavio i nove investicije i zapošljavanja ljudi.

Skup je pratilo više hiljada ljudi, ne samo iz Vranja već i iz drugih gradova i opština.

Podsećamo da se novi Hirurški blok pruža na oko 6000 metara kvadratnih i da se u njemu nalazi savremeno opremljenih osam hirurških sala.

Buy Me A Coffee
Prethodni tekstDva dinara, druže
Sledeći tekstKupujem pizza peć

Popularno

Mirjana pobedila karcinom i svoju kreativnost pretočila u biznis

Mirjana Nikolić je žena koju kroz život prati epitet da je "radnik". Karijeru je započela kao bankarski službenik, radila je kao menadžer u Robnoj...

Požar u stanu u ulici Kralja Milana