5.5 C
Vranje
nedelja, 24 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoPretpraznično druženje sa korisnicima Centra za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite

Pretpraznično druženje sa korisnicima Centra za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković posetio je danas Centar za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite i družio se sa korisnicama uz poštovanje svih mera prevencije.

Gradska uprava i ove godine spremila je prigodne poklone za korisnike kako bi što lepše proveli praznike, ali su korisnici ovoga puta pripremili i iznenađenje za gradonačelnika kao izraz zahvalnosti.

Kolektiv Centra i korisnici su na radionici koja je održana u susret Vaskrsu  pripremili poklon koji je svojevrsni simbol grada, prvom čoveku lokalne samouprave kao znak zahvalnosti što grad u svakom trenutku i u vreme svih praznika ne zaboravlja na sve korisnike Centra.

Gradonačelnik Milenković je  istakao izuzetnu saradnju Grada i Centra u proteklom periodu, naglašavajući da ova ustanova uvek može računati na potpunu podršku grada. Prisutnima je čestitao predstojeći praznik i poželeo im dobro zdravlje i uspeh u daljem radu.

 

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...

Fabrika Hanibal proširuje tim saradnika