20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPrvog dana Bazara za Vukana u Vranju prikupljeno je 656.424 dinara, akciji...

Prvog dana Bazara za Vukana u Vranju prikupljeno je 656.424 dinara, akciji se priključuje i Trgovište

Prvog dana Bazara za Vukana u organizaciji udruženja „Roditeljstva plus“ sakupljeno je 656.424 dinara, saopštili su organizatori humanitarnog događaja.
Vranjanci koji već danima na sve načine, od slanja SMS poruka, do uplaćivanja dobrovoljnih priloga i brojnih akcija pokušavaju da prikupe novac za lečenje SMS bebe Vukašina još jednom su pokazali da je Vranje grad koji ima dušu i gde je solidarnost u zajednici na visokom nivou.
Zbog velikog broja donatora i učesnika Bazar je podeljen u dva dana, tako da će drugi biti održan 16. aprila.

Istog dana, na praznik Vrbice-Lazarevu Subotu  od 10 sati Kolo Srpskih Sestara Trgoviste će organizovati bazar za pomoć malom Vukanu ispred gradske crkve Sveti Nikola u Trgovištu, a vredni ljudi ove organizacije će postaviti štandove ispred crkve ,a na njima prodavati suvenire i ručne radove.
Trgovište kao mala poznato siromašna sredina je unazad nekoliko nedelja pokazalo da je organizacijom i ujedinjenjem spremno da pomogne jednom malom dečaku i njegovim roditeljima. Organizovano je dosta akcija prikupljanja novčane pomoći u svim javnim i privatnim preduzećima.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači