10.3 C
Vranje
ponedeljak, 5 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoRADE BASTA: Bez motivisanih radnika nema jake privrede

RADE BASTA: Bez motivisanih radnika nema jake privrede

Ministar privrede Rade Basta danas je obišao fabrike Simpo i Jumko u Vranju, a radnici i rukovodstvo u razgovoru sa novim ministrom izrazili su zadovoljstvo što država pokazuje briгu za njih.

Bez motivisanih radnika nema jake domaće privrede, a bez jake domaće privrede nema jake države. Moja pažnja usmerena je na dobrobit svakog radnika i unapređenje poslovne klime kako bismo brže napredovali. Mora da postoji sloga među nama, da čuvamo jedni druge i da se držimo kao narod. Ova fabrika vredi zbog vrednih lјudi koji u njoj rade – poručio je ministar Basta radnicima Simpa.

Nakon obilaska ove fabrike, ministar je održao sastanak sa generalnim direktorom Simpa Slađanom Disićem i njegovim saradnicima.

Volim Srbiju i svaki atom snage uložiću u to da otvaramo nova radna mesta. Kao ministar privrede boriću se za svakog radnika, uvažavanje sindikata, ali i poštovanje majki sa troje i četvoro dece koje su stub našeg društva. Ne smemo da nestanemo kao nacija – naveo je Basta.

Ministar se potom uputio u obilazak fabrike Jumko i razgovarao sa generalnim direktorom kompanije Branislavom Trajkovićem.

Tokom naredne godine suočićemo se sa posledicama teške krize u Evropi i svetu i zato treba da uložimo zajedničke napore da očuvamo našu privredu. Klјuč i život ovog okruga su fabrike Jumko i Simpo i zato ćemo da sačuvamo tržište. Moramo da radimo više kako bismo ostvarili zacrtane cilјeve, a sa mesta ministra privrede pružiću vam maksimalnu podršku – zaklјučio je ministar Basta.

Basta je sinoć sudeći po objavama na društvenim mrežama u društvu direktora Simpa, kao i političkih predstavnika Dejana Manića, Zorana Antića  večerao u Vranju.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

Oduzeta veća količina rezanog duvana

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru