5.5 C
Vranje
nedelja, 24 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvo"Slobodna reč" odala priznanje epidemiologu dr Slađanu Stankoviću

„Slobodna reč“ odala priznanje epidemiologu dr Slađanu Stankoviću

Epidemiolog Zavoda za javno zdravlje u Vranju, dr Slađan Stanković, prvi je dobitnik Godišnjeg priznanja portala “Slobodna reč”, ustanovljenog na prvu godišnjicu rada portala. Priznanje ide u ruke dr Stankovića zbog profesionalnog i ličnog doprinosa u borbi protiv epidemije virusa COVID-19, višegodišnjeg zalaganja na očuvanju javnog zdravlja i konstantnog podizanja svesti o ozbiljnosti situacije.

Građani dr Stankoviću mogu biti naročito zahvalni zbog pokazane otvorenosti i odgovornosti prema javnosti, kao i zbog saradnje sa medijima, koji su jedan od najbitnijih partnera za prenošenje poruka epidemiologa do svih građana. Takvim pristupom je doprineo da svi zajedno pokažemo odgovornost i strpljenje, kako bismo što pre izašli iz epidemije – navodi se u saopštenju portala.

Portal Slobodna reč osnovan je 26. aprila 2020. godine, na samom početku epidemije virusa COVID-19.

Osvrćući se na građansku svest, istoriju i standarde u radu medija u Vranju, kako u prošlom veku tako i u bliskoj prošlosti, pokrenuli smo portal sa ciljem negovanja ideje o slobodnoj reči i namerom da ostatak Srbije bude informisan o pitanjima od značaja za Vranje, a da javnost u Vranju dobije informacije “iza vesti” o pitanjima od nacionalnog značaja – saopštila je redakcija.

Redakcija VOM.rs čestita kolegama prvu godinu postojanja i želi puno uspeha u daljem radu.

 

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...

Fabrika Hanibal proširuje tim saradnika