10.3 C
Vranje
ponedeljak, 5 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE: Grejna sezona počinje 1. novembra

ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE: Grejna sezona počinje 1. novembra

Na zahtev Javnog preduzeća Novi dom u Vranju Gradski štab za vanredne situacije doneo je Zaključak da se početak grejne sezone odloži, tako da će grejanje u prostorima koji su povezani na daljinski sistem grejanja ovog preduzeća početi 1. novembra.

Od ove odluke izuzete su škole i vrtići, bolnica, kao i oni koji se zagrevaju preko kotlarnice na biomasu. Takođe, ovo se ne odnosi ni na Vranjsku Banju, gde se za zagrevanje koristi topla voda.

Javno preduzeće Novi dom podnelo je zahtev za odlaganje početka grejne sezone shodno Odluci o uslovima i načinu proizvodnje, distribucije i snabdevanja toplotnom energijom, kao i preporukama predsenice Vlade RS, a na osnovu prognoza Republičkog hidrometeorološkog zavoda, koji predviđa da će se do kraja oktobra dnevne temperature kretati do 22 stepana. Štab je takođe doneo Zaključak da tople probe krenu 28. oktobra.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

Oduzeta veća količina rezanog duvana

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru