2.9 C
Vranje
subota, 3 decembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaJS: Da Trgovište bude "mala Jagodina"

JS: Da Trgovište bude „mala Jagodina“

Na Izbornoj skupštini, koja je održana u petak 14. oktobra u Domu kulture u Trgovištu, Aleksandar Stošić, privatni preduzetnik iz Trgovišta, jednoglasno je izabran za predsednika Opštinskog odbora  Jedinstvene Srbije (JS) u Trgovištu.

U prisustvu članova Jedinstvene Srbije, za potpredsednike Opštinskog odbora izabrani su doktor Radovan Stojanović i Olivera Stošić, pravni tehničar.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i potpredsednici i poslanici JS Vojislav Vujić i Života Starčević, koji je istovremeno i zamenik predsednika poslaničke grupe Jedinstvena Srbija u Republickom parlamentu. Skupštinom je predsedavao Dejan Manić, predsednik Okružnog i Gradskog odbora JS Vranje.

Novoizabrani predsednik OO JS Trgovište zahvalio se na ukazanom poverenju i naglasio da će glavni cilј ovog odbora biti sprovođenje politike Dragana Markovića Palme i da će nastojati da Trgovište u skoroj budućnosti bude „mala Jagodina“

Dejan Manić je čestitao novoizabranim funkcionerima i podsetio ih da funkcije u JS nisu samo privilegije, već i velika obaveza. Naglasio je da se mora raditi na jačanju unutrašnje  organizacije i prepoznatlјivosti stranke, na građenju stranačke infrastukture, po čemu je GrO JS Vranje među najbolјima u Srbiji.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana