NaslovnaVestiDruštvoTEMATSKA OTVORENA VRATA: Pravo na besplatnu pravnu pomoć

TEMATSKA OTVORENA VRATA: Pravo na besplatnu pravnu pomoć

Tematska otvorena vrata u organizaciji Yucom-a i partnera sa temom „Pravo na besplatnu pravnu pomoć“ održaće se u četvrtak 12. maja 2022. godine od 15:30 – 17:00 u Vranju u Osnovnom sudu.

Događaj je zamišljen kao  otvoreni forum za diskusiju sa građanima o načinu rada njihovog suda.
Na taj način građani će imati priliku da upoznaju sud iz drugačije perspektive i kroz dijalog sa predstavnicima pravosuđa reše brojne dileme koje imaju kao realni ili potencijalni učesnici u sudskom postupku.
Za neposredno učešće na Tematskim otvorenim vratima građani mogu da prijave svoje učešće na e-mejl [email protected] ili telefonom na broj 018/306975
Sagovornici su Bojan Trajković, Sudija Osnovnog suda u Vranju, Nenad Stajić rukovodilac službe pravne pomoći Gradske uprave i Mladen Vasić advokat.
U saradnji sa Vrhovnim kasacionim sudom i Osnovnim sudom u Vranju, od juna 2019. godine redovno se, tri puta godišnje, održavaju Tematska otvorena vrata.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači