NaslovnaVestiDruštvoU nedelju "Vreme radosti" u gradskom parku

U nedelju „Vreme radosti“ u gradskom parku

Na sastanku Organizacionog odbora Dečjeg festivala ,,Vreme radosti”, danas je  usvojen  program ovogodišnje manifestacije koja će se održati u nedelju, 15. maja, u  gradskom parku, u periodu od 11 do 19 časova.

Program počinje u 11 sati pozdravnim obraćanjem gradonačelnika. Nakon toga, predviđene su interaktivne predstave dece Predškolske ustanove ,,Naše dete, muzički, scenski i folklorni nastupi učenika osnovnih škola, dečja lutkarska predstava pozorišta ,,Bora Stanković”, nastupi hora Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac” i plesnog kluba ,,Feniks“. U 17 sati planiran je koncert lokalnih izvođača Aleksandre Arsić i Vladimira Stošića, a od 18 h koncert vokalne solistkinje Marije Marić Marković -,,Mari Mari”.

Takođe, planirano je i učešće, kostimiranih animatora, a za najmlađe će biti postavljen dvorac na naduvavanje i punktovi sa različitim sadržajima. Na sportskim terenima Gimnazije biće postavljeni štandovi vojske, policije, hitne pomoći i Crvenog krsta. U susret festivalu, u subotu, 14. maja,  od 16 sati u Gradskom parku biće postavljen dvorac na naduvavanje, tako da najmlađi mogu da uživaju u igri i pre zvaničnog otvaranja manifestacije. Organizatori festivala su Grad Vranje, Turistička organizacija i Predškolska ustanova ,,Naše dete”.

KOMPLETAN PROGRAM MANIFESTACIJE:

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači