9.1 C
Vranje
sreda, 7 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvo"Veče uzora" u Gimnaziji

„Veče uzora“ u Gimnaziji

Neformalna grupa devojaka okuplјena oko projekta „ Sa devojkoma i za devojke“ organizuje prvo po redu „ Veče uzora“ 31. maja 2019 god. u Svečanoj sali Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju.

Cilј ove večeri je promovisanje pravih vrednosti mladim generacijama, prvenstveno devojkama, koje se u današnje vreme sve više ugledaju na lјude koje ne mogu biti uzori svojim ponašanjem.

Samim tim su gosti ove večeri uspešne i ostvarene žene kako u karijeri tako i u porodici i privatnom životu. Među njima su veoma zvučna imena uticajnih žena iz Vranja koje svojim radom i ponašanjem zaista ispunjavaju sve što jedan pravi uzor treba da bude svim generacijama, a pogotovo mladima koji su na prekretnici odrastanja.

Među njima su doktor srpskog jezika i književnosti Sunčica Denić, sudija okružnog suda Ljubinka Antić, glumica pozorišta Žetica Dejanović, oficir Milica Milutinović i javni tužilac Emilija Tončić.

Skup koji se održava u Svečanoj Sali Gimnatije počinje u počinje u 17 sati i otvoren je za javnost.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana