Vranjanci dobijaju „ponosne kartice“

800

Grad Vranje obaveštava podnosioce zahteva za izdavanjem „Ponosne kartice – Cena minus za 3+“, da će svečano uručivanje personalizovanih kartica biti organizovano u utorak 3. septembra 2019. godine od 13 časova, u sali Doma vojske.

Nosioci ovih kartica mogu ostvariti finansijske olakšice prilikom plaćanja određene robe ili usluge kod više od 1.500 privrednih subjekata. Spisak privrednih društava, sportskih i drugih organizacija i javnih preduzeća i ustanova na teritoriji cele Srbije, kod kojih korisnici mogu da ostvare pogodnosti dostupan je na internet prezentaciji udruženja www.triplus.org.rs , i stalno se ažurira.

Osnovni uslov za posedovanje „Ponosne kartice – Cena minus za 3+“, je da u porodici sa troje ili više dece, makar jedno dete bude maloletno. Onima koji ne budu u mogućnosti da navedenog dana lično preuzmu svoju karticu, ista će biti dostavljena na kućnu adresu.

Podsećamo da je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković  u novogodišnjem intervjuu najavio ovaj vid pogodnosti za roditelje troje i više dece.