9.1 C
Vranje
sreda, 7 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoVranjski gimnazijalci u akciji "Radost darivanja"

Vranjski gimnazijalci u akciji „Radost darivanja“

Đacki parlament Gimnazije“Bora Stanković“u Vranju već drugu godinu zaredom organizovao je akciju pod sloganom „Radost darivanja“.

U okviru akcije prikupljena su materijalna sredstva, kao sto su igračke ,garderoba, školski pribor, od kojih su pravljeni paketici za socijalno ugroženu decu. Paralelno s ovom akcijom organizovana je i akcija pravljenja i prodaje kolača. Od novca,prikupljenog prodajom kolača,gimnazijalci su kupili i slatkiše za decu.

Da humanost, i želja da pomognemo drugima  uvek bude  naša misija tome se učimo u porodici i školi – poručuje direktorka  škole Suzana Mišić  Stanković.

Odaziv učenika Gimnazije je bio veliki i oni su još jednom pokazali svoju humanost. Direktorka Mišić naglašava da veruj da će ova akcija postati tradicionalna i da će narednih godina Vranjski gimnazijalci usrećivati darivanjem  za  praznike svoje  male drugare.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana