13.1 C
Vranje
sreda, 25 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoVranjski gimnazijalci u akciji "Radost darivanja"

Vranjski gimnazijalci u akciji „Radost darivanja“

Đacki parlament Gimnazije“Bora Stanković“u Vranju već drugu godinu zaredom organizovao je akciju pod sloganom „Radost darivanja“.

U okviru akcije prikupljena su materijalna sredstva, kao sto su igračke ,garderoba, školski pribor, od kojih su pravljeni paketici za socijalno ugroženu decu. Paralelno s ovom akcijom organizovana je i akcija pravljenja i prodaje kolača. Od novca,prikupljenog prodajom kolača,gimnazijalci su kupili i slatkiše za decu.

Da humanost, i želja da pomognemo drugima  uvek bude  naša misija tome se učimo u porodici i školi – poručuje direktorka  škole Suzana Mišić  Stanković.

Odaziv učenika Gimnazije je bio veliki i oni su još jednom pokazali svoju humanost. Direktorka Mišić naglašava da veruj da će ova akcija postati tradicionalna i da će narednih godina Vranjski gimnazijalci usrećivati darivanjem  za  praznike svoje  male drugare.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...