5.6 C
Vranje
utorak, 29 novembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoZahvalnica mladom vozaču u Hitnoj pomoći

Zahvalnica mladom vozaču u Hitnoj pomoći

Direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević sa saradnicima, danas je vozaču Hitne pomoći, Hristijanu Spasiću uručio zahvalnicu za pokazanu čovečnost prilikom vraćanja pronađenog novčanika vlasniku.

Humanost je osnovna odlika rada u Zdravstvenom centru Vranje. Posebno sam ponosan u svoje ime i u ime svih zaposlenih u našoj zdravstvenoj ustanovi, na Hristijana Spasića i prenosim mu čestitke svih nas. Nјegov nesebičan gest, vredan divlјenja pokazao je ono što svi zaposleni u Zdravstvenom centru Vranje unose sa sobom kad dolaze na rad ali i van radnog vremena – rekao je direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević.

Direktor Đorđević je naglasio da mu je posebno drago što je u pitanju mlad čovek i naglasio da su ovakvi lјudi  potrebni Zdravstvenom centru.

Hristijan Spasić je nakon primanja zahvalnice, skromno izjavio da je zadivlјen gestom svojih pretpostavlјenih i ponovio da smatra da bi svako na njegovom mestu učinio isto.

 

HEROJ DANA: Vozač Hitne pomoći našao torbicu punu novca i odneo u policiju

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 KOMENTAR

1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Gaga
Gaga
Gost
4 dani pre

Ako si naso budi skroman i cuti a jedino gore od toga je ovo licemerstvo,malo ste providni

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru