Naslovna Vesti Društvo Zaposleni u Dečjem dispanzeru traže hitan sastanak sa gradonačelnikom

Zaposleni u Dečjem dispanzeru traže hitan sastanak sa gradonačelnikom

Zaposleni u Dečjem dispanzeru Doma zdravlja zatražili su sastanak sa gradonačelnikom Vranja dr Slobodana Milenkovića, zbog nagomilanih problema u radu, saznaje VOM.

Zaposleni lekari i medicinsko osoblje, najpre su se pismom obratili svojim nadređenima gde su izneli nagomilane probleme u radu, od kako je počela da funkcioniše kovid dečja ambulanta, ali ih niko nije udostojio odgovora.

Tačno je da su se ljudi obratili i zatražili razgovor sa gradonačelnikom i predsednikom kriznog štaba. Mi nemamo nameru da se mešamo u organzaciju posla menadžmenta sve do trenutka dok ne procenimo da je uhroženo zdravlje stanovniištva – kaže dr Aleksandar Stajić član gradskog veća zadužem za zdravstvo.

On nije precizirao da li će se i kada gradonačelnik sastati sa taposlenima u dispanzeru. Podsećamo da među lekarima dispanzera ima zaraženih koronavirusom, kao i da isti lekari rade u kovid ambulani i u savetovalištu sa zdravom decom.

 

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji

OVO JE SARIN UBICA: Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

Ubio se Marjan Stamenković ubica Sare Asanović