-10.7 C
Vranje
subota, 22 januara, 2022
NaslovnaVestiHronikaBIZARNI POKUŠAJ RAZBOJNIŠTVA U PEKARI: Lažni bezbednjak pretio plastičnim pištolјем zbog dva...

BIZARNI POKUŠAJ RAZBOJNIŠTVA U PEKARI: Lažni bezbednjak pretio plastičnim pištolјем zbog dva bureka

Vlasnik pekare „Pionir“, prijavio je juče da mu je u pekari bilo NN lice koje je nosilo pištolj crne boje oko pojasa i da je na njemu držao ruku i prišao vlasniku pekare i rekao „Daj mi dva bureka ja sam pripadnik državne bezbednosti, a pare ću sutra da ti dam“, potvrđeno je VOM – u u istrazi.

On je čak i nudio da pokaže službenu legitimaciju, što je pekar odbio. Kako se kasnije ispostavilo lažni bezbednjak je imao kod sebe plastični pištolj i bio  je pod dejstvom alkohola. Vlasnik pekare izjavio je da je bio prilično uznemiren, jer se isti čovek pojаvio tri sata posle ponoći u pekari tražio od njega da mu ostavlja stari hleb jer ima psa kod kuće.

Negde oko 4 sata saobraćajna policija je aklotestirala čoveka koji je na bizaran način izveo razbojništvo u pekari i ustanovljeno je da ima 1,92 promila alkohola u krvi.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tuđilaštvo u Vranju, a osumnjičen je  nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, kaže Miodrag Stojanović PR Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

On dodaje da je osumnjičeni prilikom prvog odlaska u pekaru, ostavio vlasniku 100 dinara na pul i rekao da će doneti još 140.

Buy Me A Coffee

1 KOMENTAR

1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bancho
Bancho(@decko-tzar)
Član
1 mesec pre

Lici kao da je zlatno doba spalo na 140 dinara?

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Dušan Spasić

Čuveni hirurg iz Surdulice dr Dušan Spasić, koji je živeo i radio u Beogradu  preminuo je u svojoj 64.godini života. Rođen je 28. januara...

IN MEMORIAM: Branimir Bane Nedeljković

Zgažene ovce kod sela Pavlovac

IN MEMORIAM: Vladimir – Vlada Ranđelović