24.3 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaVestiHronikaNapadnut Goran Đorđević i njegova porodica

Napadnut Goran Đorđević i njegova porodica

Gorana Đorđevića, direktora gradskog Vodovoda i njegovu porodicu ispred porodičnog doma, u četvrtak veče napali su maskirani napadači, nanevši im telesne povrede koje su okarakterisane kao lakše.

On je rekao da su se porodično vraćali iz grada i kada su parkirali auto i krenuli da uđu u kuću na njih su nasrnuli maskirani napadači.


Tu je bila moja supruga, zatim moja ćerka od 16 godina i moj sin od 10. Mene su dva puta metalnom šipkom udarili u glavu. Samo zahvaljujući pukoj sreći i snalažljivosti pre svega moje supruge, uspeli smo da izbegnemo katastrofalne posledice. Mi smo se naravno suprostavili nasilnicima, a ponajviše moja supruga i uspeli smo da ih oteramo i da oni pobegnu. Oni su moju ćerku čupali za kosu, supruga je takođe zadobila udarce i ima modrice- kaže Đorđević

On je izrazio veliko poverenje u policiju, rekao je da je sa njima podelio svoje sumnje kao i snimak automobila u kojem su bili maskirani napadači, kao i da uprkos svemu ne oseća nikakav strah jer se nikome nije zamerio.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...