NaslovnaVestiHronikaNapadnut Goran Đorđević i njegova porodica

Napadnut Goran Đorđević i njegova porodica

Gorana Đorđevića, direktora gradskog Vodovoda i njegovu porodicu ispred porodičnog doma, u četvrtak veče napali su maskirani napadači, nanevši im telesne povrede koje su okarakterisane kao lakše.

On je rekao da su se porodično vraćali iz grada i kada su parkirali auto i krenuli da uđu u kuću na njih su nasrnuli maskirani napadači.


Tu je bila moja supruga, zatim moja ćerka od 16 godina i moj sin od 10. Mene su dva puta metalnom šipkom udarili u glavu. Samo zahvaljujući pukoj sreći i snalažljivosti pre svega moje supruge, uspeli smo da izbegnemo katastrofalne posledice. Mi smo se naravno suprostavili nasilnicima, a ponajviše moja supruga i uspeli smo da ih oteramo i da oni pobegnu. Oni su moju ćerku čupali za kosu, supruga je takođe zadobila udarce i ima modrice- kaže Đorđević

On je izrazio veliko poverenje u policiju, rekao je da je sa njima podelio svoje sumnje kao i snimak automobila u kojem su bili maskirani napadači, kao i da uprkos svemu ne oseća nikakav strah jer se nikome nije zamerio.

Buy Me A Coffee

Popularno

Na Urgentnom skoro duplo više pregleda nego inače

Na Urgentnom odeljenju vranjske bolnice minulog vikenda obavljeno je čak 220 pregleda, što je skoro duplo više od prosečnog broja pacijenata koji zatraže pomoć. Lekari...