13.7 C
Vranje
petak, 7 oktobra, 2022
NaslovnaVestiHronikaNapadnut Goran Đorđević i njegova porodica

Napadnut Goran Đorđević i njegova porodica

Gorana Đorđevića, direktora gradskog Vodovoda i njegovu porodicu ispred porodičnog doma, u četvrtak veče napali su maskirani napadači, nanevši im telesne povrede koje su okarakterisane kao lakše.

On je rekao da su se porodično vraćali iz grada i kada su parkirali auto i krenuli da uđu u kuću na njih su nasrnuli maskirani napadači.


Tu je bila moja supruga, zatim moja ćerka od 16 godina i moj sin od 10. Mene su dva puta metalnom šipkom udarili u glavu. Samo zahvaljujući pukoj sreći i snalažljivosti pre svega moje supruge, uspeli smo da izbegnemo katastrofalne posledice. Mi smo se naravno suprostavili nasilnicima, a ponajviše moja supruga i uspeli smo da ih oteramo i da oni pobegnu. Oni su moju ćerku čupali za kosu, supruga je takođe zadobila udarce i ima modrice- kaže Đorđević

On je izrazio veliko poverenje u policiju, rekao je da je sa njima podelio svoje sumnje kao i snimak automobila u kojem su bili maskirani napadači, kao i da uprkos svemu ne oseća nikakav strah jer se nikome nije zamerio.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Mladić iz Vranja oduzeo sebi život

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević