28.2 C
Vranje
ponedeljak, 15 avgusta, 2022
NaslovnaVestiHronikaNapao nevenčanu suprugu i pokušao da siluje njenu maloletnu ćerku

Napao nevenčanu suprugu i pokušao da siluje njenu maloletnu ćerku

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju muškarac sa Kosova i Metohije, iz mesta Vitina, a živi u Vranju, zadržan je u policiji jer je osumnjičen da je napao suprugu i pokušao da siluje njenu maloletnu kćer. Muškarcu je određeno zadržavanje zbog nasilja u porodici i nedozvoljenih polnih radnji.

Slučaj je policiji prijavila žena oko podneva u nedelju. Ona je navela da je njen nevenčani suprug u noći između subote i nedelje uznemiravao nju i njenu maloletnu ćerku iz prvog braka.

Ona je ispričala policiji da je muškarac prvo napao nju, a zatim pokušao da skine donji veš njenoj maloletnoj ćerki. Policija je brzo intervenisala, obavljeni su svi razgovori i uključnе sve službe institucija sistema. Devojčica je u izjavi rekla da nije prvi put da očuh pokušava da je siluje i da je na druge načine zlostavljao.

Preduzete su sve mere kako bi se ovaj slučaj rešio, a policija je privela nasilnika koji je u tom trenutku bio u alkoholisanom stanju.

 

 

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izgorela kuća u selu Uševce

U selu Uševce, danas popodne izbio je požar u kući u kojoj je živeo Novica Ilić sa svojom bolesnom polupokretnom majkom Olgom. Na sreću,...

Počelo postavljanje novih polupodzemnih kontejnera

Na Vlasini će biti održana tradicionalna regata