10.3 C
Vranje
ponedeljak, 5 decembra, 2022
NaslovnaVestiHronikaOpsežna kontrola rada Colloseum kockarnica

Opsežna kontrola rada Colloseum kockarnica

Policija iz Bujanovca, Bosilegrada, Vranja, Preševa, Surdulice i Vladičinog Hana, 1. novembra obavila je opsežnu kontrolu rada kockarnica Colloseum u Pčinjskom okrugu.

U Bujanovcu prilikom izvršene kontrole objekta Colloseum Bet za igre na sreću pronađena su pet aparata za priređivanje igara i na licu mesta zatečen jedan radnik. On je dao na uvid dokumentaciju, ali je ustanovljeno da se serijski brojevi iz rešenja ne slažu sa serijskim brojem na aparatima.

Policija u Vranju je u podne prvog dana novembra obišla 4 lokala koji posluju u okviru Colloseum game DOO u ovom gradu i jedan u Vranjskoj Banju. Utvrđeno je da kockarnice  nisu radile o čemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Istog dana, oko 14 sati obavljena je i kontrola kockarnice Colloseum game u centru Bosilegrada za koju je ustanovljeno da ista ne radi.

Dalja kontrola pokazala je da su objekti u Preševu zaključani, u Vladičinom Hanu zatečene su žene koje su čistile objekat, u Surdulici je kontrolom ustanovleno da kockarnice ne rade.

Podsećamo da je vlasniku više kladionica i kazina  Dejanu Nikoliću – Kantaru Uprava za igre na sreću Ministarstva finansija oduzela je dozvolu za rad. Kako piše u rešenju, to je urađeno zato što je Nikolić novembra prošle godine pravosnažno osuđen zbog nelegalnog organizovanja igara na sreću.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 KOMENTAR

1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Colos
Colos
Gost
1 mesec pre

On ih ima diljem Srbije ! Od Preševa do Horgoša !

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

Oduzeta veća količina rezanog duvana

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru