Naslovna Vesti Hronika Pritvor za bahatog policajca koji je maltretirao taksistu

Pritvor za bahatog policajca koji je maltretirao taksistu

Policijac S.I. (50) iz okoline Vranja koji je uhapšen jer je u alkoholisanom stanju maltretirao taksistu, a  zatim se opirao hapšenju, juče je saslušan u tužulaštvu nakon čega je zamenik Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, odeljenje u Bujanovcu predložio pritvor do 30 dana, potvrdio je za VOM PR Osnovnog javnog tužilaštva Miodrag Stojanović.

Nakon toga, Osnovni sud u Bujanovcu, rešenjm mu je odredio meru pritvora. Podsećamo da je policija u Bujanovcu uhapsila  policijskog službenika zaposlenog u Regionalnom centru granične policije, zbog postojanja sumnje da je izvršio čak tri krivična ugrožavanje sigurnosti, ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i krađa.

Na meti policijskog službenika nije bio samo taksista, kako kaže  Miodrag Stojanović PR Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, nakon intervecije policije on se opirao hapšenju i odbijao druga naređenja policijskih službenika.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...
COVID-19

KRIZNI ŠTAB: Vikend poluzatvoren, cvećare rade zbog Zadušnica

policija

Polio tasta benzinom i zapalio ga

Pronađena bomba u porodičnoj kući u Surdulici