18.8 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiHronikaŽandarmerac vozio automobil koji je zapaljen

Žandarmerac vozio automobil koji je zapaljen

Automobil koji je zapaljen u noći između četvrtka i petka, u vlasništvu je M.S. iz Vranja, ali je vozio D.A. žandarmerac iz Vranja, prijatelj i ortak vlasnika automobila, potvrđeno je VOM – u, u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Nakon uviđaja kvalifikovano je krivično delo izazivanja opšte opasnosti i policija traga za NN izvršiocem.Motiv je enigma i za policiju. Po gradu se prepripračavaju više verzija mogućih motiva, naročito jer su M.S. i D.A. su suvlasnici izuzetno popularnog gradskog kafića, pa se spekuliše da možda iza palјevine stoji neko kome je zasmetao njihov uspešan biznis.

Pre par godina u Vranju je zapalјeno oko petnaest automobila, političara, biznismena, policajaca i članova njihovih porodica. Na kraju su piromani zapalili i zgradu pozorišta 2012. godine pokušavajući da zapale susednu diskoteku. Spekulisalo se tada o političkim osvetama i nekoj vrsti obračuna sa neistomišlјenicima. Zanimlјivo je da sudski procesi povodom ovih slučajeva još uvek traju.

Buy Me A Coffee

Popularno

Zapalio se automobil na parkingu kod Doma zdravlja

Na parkingu kod Doma zdravlja zapalio se automobil. Ekipe vatrogasaca su brzo stigle na lice mesta i sprečile širenje požara. Za sada nema informacija o...