NaslovnaVestiHronikaZdravstveni centar: Sin pacijentkinje se "ušunjao" u kovid bolnicu

Zdravstveni centar: Sin pacijentkinje se „ušunjao“ u kovid bolnicu

Povodom incidenta koji se kako je u vranjskoj policiji potvrđeno dogodio jutros u kovid bolnici u Vranju, saopštenjem za javnost oglasio se Zdravstveni centar.

Saopštenje prenosimo u celini:

Sin pacijentkinje koja se leči od Kovida 19 u našoj Bolnici je iskoristio priliku da se ušunja u prostorije gde leže pacijenti bolesni od Kovida 19 u vreme kada su vrata bila otvorena zbog zamene boca sa kiseonikom. Zaposleni su odmah reagovali i uputili građanina da napusti Kovid bolnicu, na  šta je on žustro reagovao i nije hteo da izađe. Zaposleni su iz tog razloga pozvali interventnu jedinicu Pulicijske uprave u Vranju koja ke dalje postupala po službenoj dužnosti. Niko od od osoblja i pacijenata u Kovid bolnici nike povređen. Rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje najoštrije osuđuje ovaj incident. Istovremno poručujemo da ćemo na sve legalno dostupne načine zaštititi svoje zaposlene i pacijente i pozivamo državne organe da ovakve izgrednike najstrože sankcionišu u skladu sa Zakonom.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...