NaslovnaVestiKulturaDVA FESTIVALA U OKTOBRU: "Bora Stanković" ugostiće "Joakima Vujića"?

DVA FESTIVALA U OKTOBRU: „Bora Stanković“ ugostiće „Joakima Vujića“?

Ove godine u Vranju bi trebalo u oktobru da bude održan tradicionalni 40. po redu teatarski festival „Borini pozorišni dani“, a kako saznajemo s obzirom da je Vranju pripala čast da ove godine organizuje i festival profesionalnih pozorišta „Joakim Vujić“, postoji mogućnost da ovi festivali budu održani istovremeno.

Tačno je da se razmišlјa i o toj opciji, ali sa druge strane ništa ne zavisi od nas,već od epidemiološke situacije,koja diktira i pozorišni život. Pratimo preporuke i pripremamo se za početak rada, ali ne možemo ništa sa sigurnošću planirati – kaže Nenad Jović direktor vranjskog teatra.

Prema njegovim rečima u četvrtak  rukovodioci pozorišta iz cele Srbije  održaće sastanak u Nišu kome će prisustvovati i epidemiolozi, kako bi se dogovorili i napravili plan rada. Nakon toga će se zauzeti i zvanični stav oko održavanja festivala.

Zabranjeno kopiranje, kao i korišćenje delova teksta bez strogog poštovanja pravila korišćenja koja su objavljena na našem sajtu.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

VELIKI POŽAR U NASELJU RAŠKA: Gori kuća!

Znatno manji broj zaraženih u Pčinjskom okrugu