NaslovnaVestiKultura“Knauf” raspisao konkurs za osnovce “Da priroda progovori”

“Knauf” raspisao konkurs za osnovce “Da priroda progovori”

Kompanija “Knauf” raspisala je likovni konkurs za osnovce sa temom “da priroda progovori”. Pravo učešća imaju učenici sa teritorije opštine Surdulica i Vladičin Han i to u dve kategorije, mlađi i stariji osnovci.

Pravilom konkursa je dozvoljeno korišćenje svih tehnika na A5 listovima. Iz kompanije kažu da je cilj konkursa dati  učenicima priliku da iskažu na koji način posmatraju svet oko sebe i probleme životne sredine u svetu u kom žive (lokalno i globalno). Probuditi svest kod dece o  pitanjima životne sredine i podstaći ih da preuzmu akciju krozkreiranje sopstvenog sadržaja na ovu temu.

Konkurs traje od 28. marta do 22. aprila, a u obe kategorije predviđene su po tri nagrade. Za prvo mesto su to roleri, drugo trotinet i prvo bicikl.

Po pravilima konkursa svaki crtež na poleđini mora da ima čitko ispisane sledeće podatke:

  • Ime i prezime učenika
  • Razred, odeljenje i škola
  • Ime i prezime mentora (učitelj ili razredni starešina)
  • Crteže prikupljaju učitelji i razredne starešine i dostavljaju ih na

adresu kompanije “Knauf Instalation” u Surdulici sa naznakom:”ZA DEČIJI KONKURS“. Konkurs traje do 20. maja 2022. godine, a planirana je dodela nagrada 5. juna.

Nagrađeni crteži će biti izloženi u fabrici i korišćeni u promotivnom materijalu organizatora konkursa

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači