0.1 C
Vranje
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
NaslovnaKulturaOBJEKTIVno Vranje113 fotografija stiglo na konkurs "OBJEKTIVno Vranje"

113 fotografija stiglo na konkurs „OBJEKTIVno Vranje“

Na nagradni foto konkurs „OBJEKTIVno Vranje“, koji je raspisao Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) 10. juna 2020. godine pristiglo je 113 fotografija ukupno 20 autora. Od tog broja 93 fotografije ispunjavaju tehničke uslove konkursa i naću će se u izboru za najbolje.

Gepostet von Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost am Donnerstag, 20. August 2020

Foto konkurs ima za cilj promociju grada Vranja i bila je nužna tematska pokrivenost. Autori su se potrudili da objektivno i umetnički prenesu lepote našeg grada, svako dajući svoj lični pečat.

Stručni žiri će odabrati najbolјu profesionalnu i najbolјu amatersku fotografiju. Treća nagrada dodeliće se po izboru publike. Pratioci društvenih mreža moći će do 25. septembra da glasaju za fotografiju koja im se najviše dopadne. Ona koja dobije najviše glasova (lajkova) poneće titulu najbolјa fotografija po izboru publike.

Stručni žiri sastaće se 25 avgusta. Kriterijumi po kojima će se vršiti izbor fotografija su pre svega kreativnost, originalnost i tehnički kvalitet materijala.

Tročlani žiri će nezavisno od ovog izbora napraviti selekciju 20 fotografija, koje će kasnije uz tehničku i umetničku obradu biti izložene 7. septembra u Vranju, a zatim i u Vranjskoj Banji, a nakon toga poklonjene legatu Gradu.

Sponzor nagrada za pobednike konkursa je Beta komerc iz Vranja. Projekat OBJEKTIVno Vranje podržan je od grada Vranja, na konkursu za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture.

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...

Fabrika Hanibal proširuje tim saradnika