2.9 C
Vranje
petak, 2 decembra, 2022
NaslovnaVestiKulturaPočela bioskopska sezona premijerom Nečiste krvi

Počela bioskopska sezona premijerom Nečiste krvi

Nakon letnje pauze, premijerom fima ,,Nečista krv – greh predaka“, počela je nova bioskopska sezona u Vranju.  Filmsko ostvarenje Milutina Petrovića, urađeno po motivima iz dela Borisava Stankovića, koje je već osvojilo brojne nagrade na festivalima u zemlji i okruženju, prikazivaće se u sali vranjskog pozorišta još dva dana, danas i sutra.

Projekcije su od 19 i 21 čas, a karte se mogu kupiti na biletarnici pozorišta. Već u subotu, 4. septembra, u terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je potpuno nova filmska priča o kucama herojima ,,Patrolne šape“, sinhronizovana na srpski jezik. U večernjem terminu, od 20 sati, na repertoaru je film ,,Glavni heroj“ u 3D formatu. U središtu radnje je bankar Gaj, koji vodi naizgled dosadan život. Dok se pored njega dešavaju nestvarne i nerealne stvari on otkriva da je sporedni lik u brutalnoj video igrici. Kada njegova banka bude opljačkana sedamnaesti put u danu, on počinje da shvata da stvari ne idu kako treba.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga