NaslovnaVestiKulturaPočela bioskopska sezona premijerom Nečiste krvi

Počela bioskopska sezona premijerom Nečiste krvi

Nakon letnje pauze, premijerom fima ,,Nečista krv – greh predaka“, počela je nova bioskopska sezona u Vranju.  Filmsko ostvarenje Milutina Petrovića, urađeno po motivima iz dela Borisava Stankovića, koje je već osvojilo brojne nagrade na festivalima u zemlji i okruženju, prikazivaće se u sali vranjskog pozorišta još dva dana, danas i sutra.

Projekcije su od 19 i 21 čas, a karte se mogu kupiti na biletarnici pozorišta. Već u subotu, 4. septembra, u terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je potpuno nova filmska priča o kucama herojima ,,Patrolne šape“, sinhronizovana na srpski jezik. U večernjem terminu, od 20 sati, na repertoaru je film ,,Glavni heroj“ u 3D formatu. U središtu radnje je bankar Gaj, koji vodi naizgled dosadan život. Dok se pored njega dešavaju nestvarne i nerealne stvari on otkriva da je sporedni lik u brutalnoj video igrici. Kada njegova banka bude opljačkana sedamnaesti put u danu, on počinje da shvata da stvari ne idu kako treba.

Buy Me A Coffee

Popularno

Još jedan lekar iz Vranja izgubio bitku sa koronavirusom

U nedelju 12. septembra  u Kovid bolnici u Kruševcu od posledica koronavirusa preminuo je dr Dragan Stevanović - Bone, saopšteno je iz vranjskog Zdravstvenog...

IN MEMORIAM: Dušan Popović  (1928 – 2021)