13.7 C
Vranje
petak, 7 oktobra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaDr Mladen Kostić vratio odbornički mandat

Dr Mladen Kostić vratio odbornički mandat

Otorinolaringolog dr Mladen Kostić vratio je svoj odbornički mandat, nakon brojnih prozivki zbog njegovog prisustva na protestima #1 od 5 miliona, potvrđeno je VOM-u.

U obrazloženju se navodi da je mandat vraćen „svojom ličnom odlukom, kao itelektualac, lekar i svestan i savestan građanin, koji je kao nestranačka ličnost izabran za odbornika“.

Vođen načelima demokratije, pravičnosti, odgovornosti, slobode, jednakosti i ravnopravnosti, vraćam mandat podnosiocu liste, navodi se u obrazloženju koje je potpisao dr Mladen Kostić.

Sinoć se vranjski SPS oglasio saopštenjem u kome se navodi da je odbornički klub „Zajedno za Vranje – SPS – Ivica Dačić“ i do sada delovao jedinstveno po svim pitanjima, „kao što će to biti i u budućem periodu, i to u punom broju od 15 odbornika koliko ima“, a Mladen Kostić se navodi kao nestranačka ličnost čiji status će biti rešen uzajamnom dogovorom i razumevanjem.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Mladić iz Vranja oduzeo sebi život

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević