13.8 C
Vranje
utorak, 24 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaDr Mladen Kostić vratio odbornički mandat

Dr Mladen Kostić vratio odbornički mandat

Otorinolaringolog dr Mladen Kostić vratio je svoj odbornički mandat, nakon brojnih prozivki zbog njegovog prisustva na protestima #1 od 5 miliona, potvrđeno je VOM-u.

U obrazloženju se navodi da je mandat vraćen „svojom ličnom odlukom, kao itelektualac, lekar i svestan i savestan građanin, koji je kao nestranačka ličnost izabran za odbornika“.

Vođen načelima demokratije, pravičnosti, odgovornosti, slobode, jednakosti i ravnopravnosti, vraćam mandat podnosiocu liste, navodi se u obrazloženju koje je potpisao dr Mladen Kostić.

Sinoć se vranjski SPS oglasio saopštenjem u kome se navodi da je odbornički klub „Zajedno za Vranje – SPS – Ivica Dačić“ i do sada delovao jedinstveno po svim pitanjima, „kao što će to biti i u budućem periodu, i to u punom broju od 15 odbornika koliko ima“, a Mladen Kostić se navodi kao nestranačka ličnost čiji status će biti rešen uzajamnom dogovorom i razumevanjem.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...