25.4 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaKampanja "Budućnost Srbije" kreće iz Pčinjskog okruga

Kampanja „Budućnost Srbije“ kreće iz Pčinjskog okruga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prema još uvek nepotvrđenim informacijama u petak obilazi Pčinjski okrug, jer kako je najavio, gostujući na TV Hepi kampanja „Budućnost Srbije“, krenuće upravo iz ovog kraja.

Vučić je najavio je sinoć da će u četvrtak započeti kampanju „Budućnost Srbije“, u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, obavestio ih o tome kakvi  dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

Moja želja je bila, a razgovarao sam i sa premijerkom Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji – 25 u centralnoj Srbiji, VojvodinA i Beograd, i 4 na Kosovu i Metohiji, rekao je on u intervjuu za Hepi TV.

On je naglasio da hoće da razgovaraju sa svim ljudima o tome šta su uradili, da pokažu rezultate i podnese izveštaj, ali i da kažu šta će raditi u budućnosti.

Kako kaže, krenuće se od Pčinjskog okruga, gde se inače završava najteži deo puta kroz Grdeličku klisuru.

Uz subvencije države, verujem da ćemo moći da ponudimo kvadrat za 400 e u Vranju, da ljudi ostanu da žive – rekao je Vučić.

Kako je rekao  očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, da pokaže koliko škola, vrtića, bolnica je otvoreno i obnovljeno.

Prema nezvaničnim informacijama Vučić će obići osim Vranja, Surdulicu, Vladičin Han, Trgovište i Bujanovac.

Buy Me A Coffee

Popularno

Zapalio se automobil na parkingu kod Doma zdravlja

Na parkingu kod Doma zdravlja zapalio se automobil. Ekipe vatrogasaca su brzo stigle na lice mesta i sprečile širenje požara. Za sada nema informacija o...