NaslovnaVestiPolitikaDS: Vlast se bavi isključivo sobom

DS: Vlast se bavi isključivo sobom

Gradski odbor Demokratske stranke (DS) oglasio se saopštenjem za javnost, povodom današnjih smena na skupštini grada.

Saopštenje prenosimo u celini:

Odbornici vladajuće većine Skupštine grada u Vranju danas su izglasali smenu direktora Javnog komunalnog preduzeća “Komrad“ i još dva člana Gradskog veća. Time su još jednom potvrdili da se bave isklјučivo sobom, umesto da se bave onim zbog čega su dobili mandat građana –egzistencijalnim i infrastrukturnim problemima. To potvrđuje i činjenica da su za tri godine svog mandata ovo treći članovi Gradskog veća na pozicijama za ekologiju i polјoprivredu, a grad nikad nije bio prlјaviji i polјoprivrednicima nikada teže nije bilo.

Umesto da im prioritet bude zapošlјavanje i sprečavanje mladih da odlaze iz Vranja, oni bahato i kršeći zakone sprovode svoju pravdu, vodeći računa isklјučivo o ličnim interesima zatvorene unutarstranačke strukture. Odbornici Demokratske stranke ne učestvuju u radu Skupštine grada u ovakvim uslovima već dva meseca, ne želeći da daju legitimet svojim prisustvom njihovom bezakonju. To ne znači da ne pratimo šta se dešava i ne znači da oni koji to rade neće snositi posledice.

Do lokalnih izbora ostalo je manje od godinu dana. Današnje kadrovisanje opomena je Vranjancima koliko je olovka moćno oružje na izborima i podsećanje da je SNS u Vranju ovako radio i 2013. godine, pre nego što se odbor raspao. Izgleda da je ovo opet početak kraja.

Buy Me A Coffee

Popularno

NESTALA ŽENA IZ OKOLINE TRGOVIŠTA: Policija i tužilaštvo rade na slučaju,...

Mlađa žena (identitet poznat redakciji) nestala je 22. juna, napustivši svoj dom 22. juna, da bi njen suprug slučaj policiji prijavio 23. On je...