10 C
Vranje
nedelja, 25 septembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaJS: Građani da razmisle da li se bilo koji problem rešava na...

JS: Građani da razmisle da li se bilo koji problem rešava na ulici

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) ,oglasio se dabas saopštenjem za javnost u kome se obrađa građanima povodom protesta  „koje organizuju opozicione partije“.

Na početku saopštenja se navodi da se Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju od početka svog delovanja  zalagao za bolji standard svih građana, a kroz brojne olakšice koje se primenjuju u Jagodini i za koje je zaslužan naš predsednik Dragan Marković Palma.

Zatim se kaže da se oni u svakoj situaciji i prema svima odnosime domaćinski, poštujući svačiji izbor,  te povodom protesta kažu sledeće  sledeće:

Dragi naši Vranjanci,

Vi znate da Gradski odbor Jedinstvene Srbije uvek podržava promene koje će nas odvesti u boljitak i bolju budućnost. Uvek smo spremni da podržimo svaku dobru ideju koja dolazi i od opozicionih partija. Dok se borimo za bolju ekonomsku situaciju u Vranju zajedno sa predstavnicima Srpske napredne stranke i ostalim koalicionim partnerima, mesta sujeti nema. Posmatrajući ljude koji vode ove proteste kako u Srbiji, tako i u Vranju ne možemo, a da se ne zapitamo kakve  su bile njihove ideje dok su bili na vlasti, šta je to što su oni učinili da građani u Srbiji i Vranju žive bolje,  da li misle da je pamćenje naših sugrađana kratko…

Neželeći da ikoga uvredimo,  molimo  građane Vranja da dok šetaju razmisle,  da li se bilo koji problem rešava na ulici, da razmisle šta je to što su dobili dok su predstavnici današnjih partija koji organizuju proteste bili na  vlasti i šta je ono što su dobili nakon njihovog odlaska…

S druge strane,Gradski odbor JS u Vranju poručuje organizatorima protesta da pravo na vlast mogu da dobiju legalno na izborima gde su je i izgubili, a ne na ulici.

Gradjani Vranja znaju sta je dobro za Grad Vranje i za njih samih, rekli su to na izborima a reci ce to i na sledcim izborima a ne na ulici kako neki žele.

Napomena redakcije: Saopštenje je preneto bez ikakvih ispravki

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...

Mladić iz Vranja uboden nožem u lokalnom kafiću

U sredu Dan žalosti u Vladičinom Hanu