NaslovnaVestiPolitikaNS: Milenkoviću Vi ste najnesposobniji gradonačelnik Vranja

NS: Milenkoviću Vi ste najnesposobniji gradonačelnik Vranja

Gradski odbor Narodne stranke (NS) u Vranju oglasio se danas saopštenjem za javnost, odgovarajući na ekspoze gradonačelnika Slobodana Milenkovića. Narodnjaci na kraju saopštenja koje prenosimo u celini naglašavaju da će  „Milenković ostati  zabeležen kao najnesposobniji gradonačelnik u istoriji grada. Bar za sada van konkurencije“.

Slušajući ekspoze novoizabranog starog gradonačelnika izglasanog od strane jednopartijske skupštine, jednoglasnom većinom svih prisutnih odbornika, mandatima osvojenim na lažnim i neregularnim izborima fingirane izlaznosti, stiče se utisak da je Vranje grad koji umnogome podseća na najrazvijenije evropske metropole.

Gradonačelnik ovog našeg malog, učmalog i nerazvijenog grada, decenijama pljačkanog, infrastrukturno razaranog i uništavanog u svakom smislu te reči ili baš nije svestan svoje zablude ili se pak radi o licemerstvu širokih razmera. Mi bi rekli da je reč o ovom drugom.
Svi mi građani Vranja svesni smo da živimo u finansijski nerazvijenom gradu sa ruiniranom saobraćajnom infrastrukturom gde je svaka ulica prepuna udarnih rupa, a u mnigim ulicama se samo nazire nekadašnje postojanje asfalta. Takođe, svi mi građani Vranja svesni smo i činjenice da je nezaposlenost velika, da je privreda devastirana, da ova vlast nije dovela nijednog ozbiljnog investitora, a lokani privrednici su potpuno zapostavljeni. O poljoprivredi da i ne govorimo. Sama činjenica da je budžet za poljobrivredu u poslednje dve godine prepolovljen govori o odnosu ove vlasti prema poljoprivrednim proizvođačima. Ni situacija u sportu i kulturi nije ništa bolja. 
Međutim, sve ove činjenice nesumnjivo ukazuju na vašu sposobnost i efikasnost s obzirom da ste se okružili ljudima koji dvadeset godina uništavaju ovaj grad. Ljudima koji su funkcioneri svake vlasti, kako god se ona zvala i kakva god joj ideologija bila. To nam govori da i Vi nikako ne možete biti bolji, sposobniji, drugačiji, efikasniji jer svako bira svoje saradnike po meri koja mu odgovara. Za četiri godine rukovođenja gradom pokazali ste da jednu ulicu, jedan park, jedno šetalište ne mozete da završite u optimalnom roku koji ste, uzgred, sami odredili. Šta li bi bilo kada bi se radilo o nekoj ozbiljnijoj investiciji? Mada po ciframa koliko vrede po Vašim proračunima pomenute investicije i Pariz bi Vam pozavideo. 
Ono što je sigurno, gospodine gradonačelniče, jeste da će Vranje i u narednom periodu pod Vašim rukovodstvom nastaviti da se ne razvija i propada, da se sprovode sumnjivi tenderi sa sumnjivim izvođačima pod sumnjivim okolnostima u interesu sumnjivih pojedinaca i onih koji su podrška svakoj vlasti, a Vi ćete ostati zabeleženi kao najnesposobniji gradonačelnik u istoriji grada. Bar za sada ste van konkurencije.

Buy Me A Coffee

Popularno

Testirano 166 ljudi, nema pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju na Covid 19 testirano je 166 uzoraka iz Pčinjskog okruga i nijedan od uzoraka...