Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković sazvao je za petak 20. jul, 26. sednicu gradskog parlamenta, na kojoj bi između ostalog odbornici trebalo da  se izjasne u vezi predloga odluke o davanju saglasnosti na unapred pripremljen plan reorganizacije privrednog društva “Simpo“ A.D. Vranje.

Na dnevnom redu skupštine biće i predlog Odluke o usvajanju Planova detaljne regulacije između ulica Bore Stankovića, Đure Jakšića i Vlasinske, kao i privredne zone Bunuševac, kao i predloga odluke o izmeni i dopuni Odluke o postavljanju manjih montažnih objekata  privremenog karaktera na teritoriji grada Vranja.

Odbornici će raspravljati i o izmeni odluke o elektronskom prenosu sednica Skupštine grada, zatim je na dnevnom redu pretres finansijskih izveštaja javnih preduzeća u likvidaciiji “Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ i ,,Skijalište Besna Kobila“, kao i pretres cenovnika usluga za poslove planiranja i uređenja prostora, tehničke preglede i izradu projektne dokumentacije JP ,,Zavod za urbanizam“. Početak sednice zakazan je za 9 sati.