13.1 C
Vranje
sreda, 25 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaOdbornici daju saglasnost na plan reorganizacije "Simpa"

Odbornici daju saglasnost na plan reorganizacije „Simpa“

Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković sazvao je za petak 20. jul, 26. sednicu gradskog parlamenta, na kojoj bi između ostalog odbornici trebalo da  se izjasne u vezi predloga odluke o davanju saglasnosti na unapred pripremljen plan reorganizacije privrednog društva „Simpo“ A.D. Vranje.

Na dnevnom redu skupštine biće i predlog Odluke o usvajanju Planova detaljne regulacije između ulica Bore Stankovića, Đure Jakšića i Vlasinske, kao i privredne zone Bunuševac, kao i predloga odluke o izmeni i dopuni Odluke o postavljanju manjih montažnih objekata  privremenog karaktera na teritoriji grada Vranja.

Odbornici će raspravljati i o izmeni odluke o elektronskom prenosu sednica Skupštine grada, zatim je na dnevnom redu pretres finansijskih izveštaja javnih preduzeća u likvidaciiji „Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ i ,,Skijalište Besna Kobila“, kao i pretres cenovnika usluga za poslove planiranja i uređenja prostora, tehničke preglede i izradu projektne dokumentacije JP ,,Zavod za urbanizam“. Početak sednice zakazan je za 9 sati.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...