10.4 C
Vranje
subota, 23 oktobra, 2021
NaslovnaVestiPolitikaSNS Surdulica: Osuđujemo napade na odbornike u lokalnom parlamentu

SNS Surdulica: Osuđujemo napade na odbornike u lokalnom parlamentu

Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Surdulici saopštio je danas da se njihov odbornik našao na meti vandala koji su kako navode „pokušali da mu zapale vrata porodične kuće“.

Saopštenje prenosimo u celini:

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surdulici najoštrije osuđuje sve češće i brutalnije napade na odbornike u lokalnom parlamentu i to posebno na one koji se najkritičkije odnose prema lokalnoj vlasti u Surdulici. Nakon niza verbalnih i javnih napada, sinoć je jednom od odbornika SNS-a nepoznato lice ili više njih pokušalo da zapali ulazna vrata porodične kuće i samo je puka sreća spasila nesagledive posledice do kojih je moglo doći. Očigledno da neko smatra da će pretnjom po život i porodicu zaustaviti govor istine i borbu protiv kriminala i uništavanja Surdulice koju je ovaj odbornik zdušno zastupao i lokalnom parlamentu i na društvenim mrežama. Pozivamo nadležne organe da što pre reše ovaj slučaj i privedu pravdi vinovnike ovog nemilog događaja, a naručiocima poručujemo da nas nikada neće uplašiti.

 

Buy Me A Coffee

Popularno

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro...