NaslovnaVestiPolitikaZorana Mihajlović: Država će obezbediti dovoljan broj radnih mesta sve iako Geox...

Zorana Mihajlović: Država će obezbediti dovoljan broj radnih mesta sve iako Geox ode iz Vranja

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović odgovorila je na pitanje koje je već mesecima bez odgovora, a to je da li će fabrika „Geox“ otići iz Vranja. Iako nije konkretno govorila o odlasku investitora ona je poslala poruku radnicima da će država obezbediti dovoljan broj radnih mesta za njih.

Država će obezbediti dovoljan broj radnih mesta za sve. Geoks je, iako je u Srbiji poslovao dobro, imao ogromne globalne probleme i za očekivati je da pravi drugačiju organizaciju. Ali ono što je najvažnije je da će država obezbediti posao, a kako se poslodavac zove to je manje važno i to sam rekla i ljudima u oči –  rekla je ministarka novinarima u Vranju, nakon razgovora sa građanima u Vranju.

Prema njenim rečima, još nisu završeni razgovori sa predstavnicima Geoksa i zato ne može da kaže da li ostaju u Vranju ili ne.

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović tokom boravka u Vranju, juče,  razgovarala je sa preko 30 građana iz Pčinjskog upravnog okruga, koji su imali mogućnost da iznesu svoje probleme u cilju njihovog bržeg rešavanja.

Buy Me A Coffee

Popularno

Još jedan lekar iz Vranja izgubio bitku sa koronavirusom

U nedelju 12. septembra  u Kovid bolnici u Kruševcu od posledica koronavirusa preminuo je dr Dragan Stevanović - Bone, saopšteno je iz vranjskog Zdravstvenog...

IN MEMORIAM: Dušan Popović  (1928 – 2021)