14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiVranjski Centar primer dobre prakse

Vranjski Centar primer dobre prakse

U Kragujevcu je danas održana stručna konferencija na temu „Centri za pružanje socijalnih usluga – dosadasnji razvoj, izazovi i prevazilazenje poteskoca u radu“, gde je vranjska ustanova predstavljena kao primer dobre prakse.

Na poziv Komore socijalne zaštite, Udruženja stručnih radnika i domaćina Centra za pružanje lokalnih usluga „Kneginja Ljubica“ Kragujevac, Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zastite Vranje prezentovao je svoj rad koji bi trebalo da bude primer ostalima u organizaciji rada.

Naša ustanova je prva u Srbiji formirana za usluge socijalne zastite na lokalnom nivou, pruža 5 usluga socijalne zastite koje su licencirane od strane nadležnog ministarstva i predstavljaju primer dobre prakse a ujedno i podršku ostalim jedinicama lokalnih samouprava na teritoriji Republike Srbije u formiranju Centara za pruzanje lokalnih usluga socijalne zastite – kaže direktorka Ivana Tasić.

Predstavnici ustanove pripremili su prezentaciju na temu Od transformacije ustanove za smeštaj dece do pružaoca usluga – iskustva i izazovi, koja je izazvala veliko interesovanje brojnih učesnika stručnog skupa.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču