NaslovnaCMTDOCMTDO: 3. maja humanost je vest dana

CMTDO: 3. maja humanost je vest dana

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) 3.maja na Svetski dan slobode medija, učestvovaće u organizaciji velike humanitarne akcije dobrovoljnog davanja krvi i prikupljanja sredstava za lečenje Vukana.

Medijski radnici iz Pčinjskog okruga učestvovaće u akciji koju organizuje Humanitarno udruženje „Koce zauvek“, zajedno sa prijateljima iz Rotary kluba u Vranju.

Novinari iz okruga i Severne Makedonije na svetski praznik slobode medija pokazaće da je humanost vest dana.Kolege i ostali građani koji ne mogu da daju krv mogu dati dobrovoljni prilog za lečenje Vukana iz Vranja koji boluje od SMA i treba da primi najskuplji lek na svetu.

Organizatori pozivaju sve medijske radnike, kao i ostale građane Vranja da se pridruže akciji koja 3. maja počinje u 10 sati u prostoru kafane Gradska meana i trajaće do 14 sati.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači