Naslovna Moj ljubimac Džemperi "Klupko" za dobar imidž četvoronožnog ljubimca

Džemperi „Klupko“ za dobar imidž četvoronožnog ljubimca

Ukoliko želite da obučete vašeg četvoronožnog ljubimca, ne morate obilaziti specijalizovane prodavnice i izdvajati puno novca.

Vranjanka Vukosava Dimić pre par godina je na nagovor dece počela iz hobija da plete džempere za pse. Sada je već „Klupko“ brend i dobro poznata vranjska marka za džempere za pse.

Desilo se sasvim spontano, moj sin me je pitao da li mogu da ispletem nešto za psa njegove prijatelјice. Bila sam po malo zbunjena, ali rekla sam, dovolјno je da vidim sliku i da probam i tako je počelo – priča Vukosavava.

Ova medicinska sestra iz Vranja koju svi znaju kao Vukica, kaže da joj ništa ne pada teško jer voli da plete. Postalo joj je zanimljivo da svoje veštine prilagođava „klijentima“ i njihovim vlasnicima.

Za samo dva meseca isplela je džempere za preko pedeset psa, ne samo za lјubitelјe životinja u Srbiji već i inostranstvu.

Moji sinovi su napravili profil na instagramu i na fejbuku. Nazvali su ga „Džemperi za pse – Klupko“ postavlјali su fotografije gotovih radova i tako se to raščulo – kaže Vukosava.

Nјeni džemperi su unikatni, odgovara na želјe kupaca, kada su u pitanju modeli i boje.

Ručno pleteni džemperi za pse po meri svakog psa. Najlepši i najkvalitetniji džemperi u Srbiji.

اس پر ‏‎Dzemperi za pse – Klupko‎‏ نے شائع کیا بدھ، 21 دسمبر، 2016

Za par sati vredne ruke ove Vranjanke stvore unikatni model garderobe za pse, na njihovu radost i radost njihovih vlasnika.

Osim prezentacije na društvenim mrežama detalje i modele za vaše ljubimce možete pogledati i na sajtu.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...
COVID-19

KRIZNI ŠTAB: Vikend poluzatvoren, cvećare rade zbog Zadušnica

policija

Polio tasta benzinom i zapalio ga

Pronađena bomba u porodičnoj kući u Surdulici