24.3 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaMoj ljubimacMuškarac napao psa ispred pekare?

Muškarac napao psa ispred pekare?

U petak u večernjim satima ispred jedne pekare u ulici Bore Stankovića u Vranju, tridesetosmogodišnji muškarac, napao je psa čiji vlasnik je bio u pekari. O svemu je obaveštena policija i tužilaštvo.

Zaštitar Marko Spirić, čiji pas je napadnut, priča za VOM kako je krenuo do pekare i sa sobom poveo svoja dva izuzetno miroljubiva psa.

Sve se desilo negde oko 23 časa. Dok sam se okrenuo da uzmem kusur od prodavačice taj čovek čiji mi je identitet poznat, Svom SILINOM je bacio na beton Bubi gde je počela da krvari i bila je nepomična nekoliko minuta. Sve se to izdešavalo pred kamerama, onda je verbalno nasrnuo na mene i hteo i drugog psa da povredi – priča Spirić.

On kaže da je pozvao  interventnu ekipu policije, prepoznao lice napadača u MUP-u, a  psa odveo kod veterinara gde je primio adekvatnu terapiju i ustanovljene su povrede glave i potres mozga.

Još uvek sam toliko  uznemiren, da ne mogu rečima OPISATI bahatost i napad u nekoliko sekundi. Policija će zvanično zatražiti snimak kamera, jer prodavačica koja je sve videla i bila do samog ulaza ne želi da svedoči. Nakon svega sam i ja zbog pretrpljenog stresa morao da potražim pomoć lekara – kaže Spirić

On dodaje da je o svemu obavešteno i tužilaštvo. Policija se još uvek nije oglašavala povodom ovog incidenta.

Kako saznajemo na Urgentnom odeljenju je noćas i čovek koga je Spirić naveo kao napadača, zatražio pomoć lekara tvrdeći da je pas napao njega.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...