NaslovnaMoj ljubimacNeizvesno održavanje Međunarodne izložbe pasa u maju

Neizvesno održavanje Međunarodne izložbe pasa u maju

Tradicionalna Međunarodna izložba pasa svih rasa koja se održava 1. maja u Vranju, sudeći prema dosadašnjim informacijama se najverovatnije neće održati ni ove godine.

Mića Mladenović, predsednik vranjskog Kinološkog društva „Švrća“, koje stoji iza organizacije izložbe, kaže za VOM da je gotovo izvesno da do juna u Srbiji neće biti izložbi.

Kinološki savez Srbije je podneo zahtev za održavanje svih izložbi, ali tek kad krizni štab dozvoli, tačnije kada epidemiološka situacija bude povoljnija, ali zbog organizacije koja traje mesecima i zbog činjenice da se teže putuje gotovo je izvesno da neće biti izložbe u Vranju, ali svakako ukoliko Krizni štab dozvoli pokušaćemo da organizujemo izložbu – kaže Mladenović.

Prošle godine zbog pandemije prekinuta je višedecenijska tradicija organizovanja izuzetno dobro posećenih izložbi pasa svih rasa u Vranju.

Buy Me A Coffee

Popularno

Testirano 166 ljudi, nema pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju na Covid 19 testirano je 166 uzoraka iz Pčinjskog okruga i nijedan od uzoraka...