NaslovnaVestiCOVID -19Manji broj zaraženih, ali pune kovid bolnice

Manji broj zaraženih, ali pune kovid bolnice

Najnoviji podaci Gradskog štaba za vanredne situacije pokazuju manji broj zaraženih, ali su kovid bolnice i dalje pune. Tokom jučerašnjeg dana testiran 221 stanovnik Pčinjskog okruga, a da je kod 79 potvrđeno prisustvo koronavirusa.
55  osoba je iz Vranja,  po 8 iz Vladičinog Hana i Preševa, 4 iz Surdulice, 3 iz Bosilegrada i jedna osoba iz Bujanovca, dok po svemu sudeći Trgovište nema novoobolelih.
Iako pada broj obolelih, bolnički kapaciteti u tri kovid bolnice u Vranju su gotovo popunjeni. Tačnije od jutros  kovid bolnicama u Vranju su slobodne svega dve postelje, dok su u Surdulici tri pacijenta preko broja, pa je tamo u ovom trenutku hospitalizovano 66 ljudi.
U Vranju je u kovid bolncama 170 pacijenata. Od tog broja 160 je pozitivno na koronavirus i isto toliko ima bronhopneumoniju. Na kiseoniku su  čak 93 pacijenta. Na bolničko lečenje primljeno je 13 pacijenata, a otpušteno 14.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...

Nije teško biti čovek, majku mu