7.1 C
Vranje
utorak, 26 oktobra, 2021
NaslovnaRelax kutak"Dani karanfila" počinju 16.avgusta

„Dani karanfila“ počinju 16.avgusta

Tradicionalna i jedna od najstarijih kulturno-turistička manifestacija u okrugu “Dani karanfila“ počinje u četvrtak 16.avgusta.

ovogodišnji Dani karanfila počinju budilicom i zvucima trube, zatim će  na platou ispred restorana „Kičer“  biti održan Sajam meda i vina,dokje popodne rezervisano za takmičenje u spremanju starih srpskih jela, lovačkih i ribolovačkih specijaliteta, a manifestaciju ćeupotpuniti i Dečji maskenbal. U muzičkom delu programa od 20 sati na centralnoj bini ispred restorana „Kičer“ biće održano “Koštanino veče sevdaha i meraka“. Nakon toga posetioci će biti u prilici da uživaju u nastupu Zvezde Granda, Tamare Milutinović.

Drugi dan manifestacije započeće šahovskim turnirom u jutarnjim satima, a zatim će biti etno i sajam knjiga. Centralni događaj manifestacije  Izbor za „Mis Karanfil devojče 2018“ održaće se drugog dana  manifestacije, kada se bira najlepša devojka koja će poneti ovu laskavu titulu, a izbor će biti upotpunjen koncertom Amadeus benda.

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...